Općenito

1. Skraćeni naziv „www.vina-zdolc.hr“ u daljem tekstu zamjenjuje Eko gospodarstvo Zdolc, skraćeni naziv „korisnik“ u daljem tekstu zamjenjuje riječi poslodavac, pravna osoba, tvrtka, privatna osoba, pravni profil; skraćeni naziv „privatni korisnik“ u daljem tekstu zamjenjuje riječi poslovni, privatni korisnik ili privatna osoba.

2. Pristupom portalu www.vina-zdolc.hr neopozivo i bezuvjetno pristajete na potpuno shvaćanje i prihvaćanje ovih Općih uvjeta korištenja portala www.vina-zdolc.hr i to kao na pravni odnos između vlasnika portala i vas kao poslovnog ili privatnog korisnika.

Pojedini servisi unutar portala, a koji nisu vezani uz domenu www.vina-zdolc.hr i srodne domene u vlasništvu www.vina-zdolc.hr mogu ali ne moraju, ako nije drugačije istaknuto, imati posebne Opće uvjete. Tamo gdje to nije posebno istaknuto koriste se ovi Opći uvjeti.

3. Portal https://www.vina-zdolc.hr postoji radi informativnog i operativnog poslovanja programa tvrtke Eko gospodarstvo Zdolc.

Portal www.vina-zdolc.hr je skup internet alata i linkova, te informacija, koji su namjenjeni posjetiteljima – poslovnim i privatnim korisnicima portala.

Izjava o privatnosti 

Eko gospodarstvo Zdolc obvezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje ugovora; redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Eko gospodarstvo Zdolc i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Prikupljanje i korištenje informacija

U procesu realizacije tražene usluge i za davanje obavijesti i informacija vezanih uz vašu kupovinu ili drugu uslugu, koristit ćemo samo one informacije koje nam svojevoljno date. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci na način koji nije naveden u ovoj izjavi.

Registracija na www.vina-zdolc.hr

Kako bi napravio rezervaciju ili poslao upit na ovoj internet trgovini, korisnik prethodno obavlja registraciju popunjavanjem registracijskog upitnika. Tijekom registracije od korisnika se traže kontakt informacije (poput imena i e-mail adrese, adrese stanovanja, broja telefona). Ove se informacije koriste kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom prilikom odgovaranja na pitanja postavljenih na našim internet stranicama te za osiguravanje privatnosti korisnika pri kontroli statusa rezervacije i unosa ili promjene podataka. Korisnik može poslati upit i bez podataka, samo s ispravno upisanom e-mail adresom.

Rezervacija na www.vina-zdolc.hr stranicama

Pri kupovini roba ili druge usluge koju nudimo na ovim stranicama, tražit ćemo osobne podatke nositelja rezervacije (poput imena i prezimena, adrese, kontakt telefona i dr.). Ti podaci koristit će se isključivo za realizaciju usluge. Podaci o plaćanju (poput broja kartice, i sl.) posebno su zaštićeni i bit će dostupni samo bankama, odnosno kartičnim kućama radi autorizacije plaćanja, te su samim tim nedostupni  tvrtki Eko gospodarstvo Zdolc

Log datoteke

IP adrese koristimo kako bismo analizirali trendove, održavali internet stranice, pratili kretanje korisnika i sakupili šire demografske podatke. IP adrese nisu vezane uz bilo kakve osobne podatke uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca.

Dostupnost informacija

Prikupljeni demografski podaci bit će dostupni našim medijskim partnerima, profesionalcima i oglašivačima. Ovo nije povezano s bilo kakvim osobnim podacima uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca. Kako bismo pružili posebne usluge možemo se udružiti s trećom strankom. Samo kad se korisnik prijavi za ove usluge, trećoj stranci bit će dostupna imena ili druge kontakt informacije koje su neophodne za pružanje spomenutih usluga. Trećoj stranci nije dozvoljeno koristiti osobne podatke osim u svrhu pružanja navedenih usluga.

Linkovi

Ove internet stranice sadrže linkove na druge internet stranice. Molimo vas da uzmete u obzir kako Eko gospodarstvo Zdolc odnosno stranica www.vina-zdolc.hr ne mogu biti odgovorni za poštivanje privatnosti na spomenutim drugim internet stranicama. Naše korisnike potičemo da pročitaju izjave o privatnosti svake internet stranice koja prikuplja osobne podatke. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na ovim internet stranicama.

Upitnici

Naše internet stranice povremeno će zahtijevati podatke od korisnika putem upitnika. Sudjelovanje u ovim upitnicima (npr. nagradne igre) u potpunosti je dobrovoljno i korisniku je ostavljen izbor da pruži ili odbije pružiti tražene podatke. Traženi podaci mogu uključivati kontakt informacije (poput imena ili kućne adrese) i demografske podatke (poput poštanskog broja ili starosne dobi). Kontakt informacije bit će iskorištene kako bi se obavijestili pobjednici i dobitnici nagrada. Rezultati upitnika bit će iskorišteni za praćenje i usavršavanje ovih internet stranica i/ili naših usluga.

Ispravci/ Ažuriranje osobnih podataka

Ako se korisnikovi osobni podaci (poput poštanskog broja) promijene ili ako korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisnikovih osobnih podataka koje posjedujemo. To se obično može izvršiti na internet stranici «Moj račun» ili slanjem e-maila na adresu: [email protected]

Politika kolačića

Kako bi stranice www.vina-zdolc.hr ispravno radile, one moraju na računalo korisnika spremiti malenu količinu informacija (Cookies). Prema regulacijama EU, Eko gospodarstvo Zdolc prije spremanja kolačića mora zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem web stranice www.vina-zdolc.hr internet trgovina korisnik pristaje na upotrebu Cookie-a.

Korisnik isključivanjem kolačića odlučuje hoće li dopustiti pohranjivanje kolačića na svom računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u web pregledniku koji korisnik koristi za pregledavanje web stranica. Ukoliko korisnik onemogući kolačiće postoji mogućnost da stranica neće moći koristiti neke od funkcionalnosti koje daje www.www.vina-zdolc.hr  internet  trgovina.


PRAVNI PODACI

Eko gospodarstvo Zdolc

Klenice 17

49218 Pregrada

Ovlaštena osoba: Robert Zdolc

Telefon:  098 250 012 ili 098 958 9518

e-mail: [email protected]

IBAN HR0823400091160203311 kod Privredna banka d.d.